LET´S WORK TOGETHER.   HAHN+KOLB Türkiye‘ye hoş geldiniz | Sadece kurumsal müşteriler için
TESTO

TESTO TE Tip T gıda penetrasyon sensörü 0603 2492, ölçüm aralığı -50 ila 350°C

Marka: TESTO

Ürün no. 46108645

Üretici ürün no. 0603 2492

EAN 4029547004612

Oturum açtıktan sonra özel fiyatlar gösterilir
TESTO TE Tip T gıda penetrasyon sensörü 0603 2492, ölçüm aralığı -50 ila 350°C

Ürün no. 46108645

Adet
Fiyat başına
Birim

Daha fazla bilgiye mi ihtiyacınız var veya istediğiniz ürünü bulamadınız mı?

Uygulama

Sağlam gıda penetrasyon sensörü, ağırlıklı olarak gıdaların temel sıcaklığını ölçmek için kullanılır. Sensör, ilgili bir ölçüm cihazıyla (örn. testo 926, testo 735) EN 13485 ve HACCP uyumludur ve bu nedenle özellikle gıda sektöründe kullanım için pratiktir. Özel kol, yarı katı gıdaların temel sıcaklık ölçümü için kolay kullanım sağlar.

Tasarım

  • Sensör tipi: TE Tip T
  • Ölçüm aralığı: -50 ila +350°C
  • Hassasiyet: -20 ila +70°C'de ±0,2°C
  • Hassasiyet: En 60584-2'ye uygun Sınıf 2 (kalan ölçüm aralığı)
  • Yanıt süresi: 6 sn.
  • Prob/sensör tüpünün uzunluğu/çapı: 115 mm/5 mm
  • Prob/sensör tüpü ucunun uzunluğu/çapı: 30 mm/3,7 mm
  • IP 65 koruma derecesi
  • Ürün/muhafaza malzemesi: Paslanmaz çelik/GFRP

Avantaj

  • Özel kol ve güçlendirilmiş kablo (PVC) ile
Ürün bilgileri

Marka

TESTO

EAN

4029547004612

Üretici parti numarası

0603 2492

Sensör tipi

TE tip T

Prob tipi

Gıda probu

Prob tanımı

Yerleştirme probu

Min./maks. sıcaklık ölçüm aralığı

-50 - 350 °C

Doğru sıcaklık değeri

-20 ila -50°C'de +/-0,2°C, EN 60584-2'ye göre Sınıf 1 (kalan ölçüm aralığı)

Yanıt süresi sensörü

6 s

Prob tüpü çapı

5 mm

Sensör tüpü ucu çapı

3,7 mm

Uzunluk sensörü tüpü

115 mm

Sensör tüpü ucu uzunluğu

30 mm

Kablo uzunluğu

1,5 m

IP koruma sınıfı

IP 65

EN standardı

13485

Muhafaza malzemesi

Paslanmaz çelik/GFRP

Uyumu Hale Getirilmiş Sistem Kodu

90251900

Gross Weight

0,175 kg

Ürün no.
Müşteri malzeme no.

Tehlikeli malzeme

Ürün bilgileri
CAD verileri (ancak oturum açtıktan sonra erişilebilir)
Teknik bilgiler