![TESTO TESTO](https://media.witglobal.net/stmedia/hahnkolb/images/std.lang.all/resolutions/normal/123px/114410517.jpg)
Detaylı bilgiler, diğer resimler ve belgeler için münferit ürünleri aşağıdaki tablodan seçin.
![TESTO TESTO](https://media.witglobal.net/stmedia/hahnkolb/images/std.lang.all/resolutions/normal/123px/114410517.jpg)
NTC - Dondurulmuş gıda sensörü
EN 13485 ve HACCP uyumlu
Ürünler
Müşteri hizmetlerini ara: + 90 212 861 55 85
Müşteriler giriş yaptıktan sonra fiyatları görebilir
Uygulama
Dondurulmuş gıda sensörü, ağırlıklı olarak donmuş gıdaların temel sıcaklığını ölçmek için kullanılır. Özel kolu ve vida şeklinde ucu sayesinde, önceden delmeye gerek kalmadan doğrudan donmuş yiyeceklere vidalanabilir. Sensör, ilgili bir ölçüm cihazına (örn. Testo 110) bağlandığında EN 13485 ve HACCP uyumludur, bu da gıda sektöründe kullanım için özellikle pratik hale getirmektedir. Özel kol, +70°C sıcaklığa kadar ısıya dayanıklıdır.
Tasarım
- Sensör tipi: NTC
- Ölçüm aralığı: -50 ila +140°C
- Hassasiyet: 100 ila +140°C'de okunan değerin ±%0,5'i
- Hassasiyet: -25 ila +75°C'de ±0,2°C
- Hassasiyet: ±0,4°C (kalan ölçüm aralığı)
- Yanıt süresi: 20 sn.
- Prob/sensör tüpünün uzunluğu/çapı: 110 mm/8 mm
- Prob/sensör tüpü ucunun uzunluğu/çapı: 30 mm/4 mm
- IP 65 koruma derecesi
- Ürün/muhafaza malzemesi: Paslanmaz çelik/GFRP
Notlar
Uygunluk değerlendirmesi olmadan - kalibrasyon yükümlülüklerine tabi resmi ölçümler/taşıma için uygun değildir
RAL renk değeri seç
DİKKAT: Renklerin ekrandaki görünümü gerçek renk tonundan farklılık gösterir!