LET´S WORK TOGETHER.   HAHN+KOLB Türkiye‘ye hoş geldiniz | Sadece kurumsal müşteriler için
TESTO
NTC - Dondurulmuş gıda sensörü

Detaylı bilgiler, diğer resimler ve belgeler için münferit ürünleri aşağıdaki tablodan seçin.

TESTO

NTC - Dondurulmuş gıda sensörü

EN 13485 ve HACCP uyumlu

Ürün açıklamasını okuyun

1 tasarım mevcut

Oturum açtıktan sonra her bir ürünün fiyatı ayrı ayrı gösterilir

Daha fazla bilgiye mi ihtiyacınız var veya istediğiniz ürünü bulamadınız mı?

Ürünler

Daha fazla bilgiye mi ihtiyacınız var veya istediğiniz ürünü bulamadınız mı?

Müşteri hizmetlerini ara: + 90 212 861 55 85

Müşteriler giriş yaptıktan sonra fiyatları görebilir

Uygulama

Dondurulmuş gıda sensörü, ağırlıklı olarak donmuş gıdaların temel sıcaklığını ölçmek için kullanılır. Özel kolu ve vida şeklinde ucu sayesinde, önceden delmeye gerek kalmadan doğrudan donmuş yiyeceklere vidalanabilir. Sensör, ilgili bir ölçüm cihazına (örn. Testo 110) bağlandığında EN 13485 ve HACCP uyumludur, bu da gıda sektöründe kullanım için özellikle pratik hale getirmektedir. Özel kol, +70°C sıcaklığa kadar ısıya dayanıklıdır.

Tasarım

  • Sensör tipi: NTC
  • Ölçüm aralığı: -50 ila +140°C
  • Hassasiyet: 100 ila +140°C'de okunan değerin ±%0,5'i
  • Hassasiyet: -25 ila +75°C'de ±0,2°C
  • Hassasiyet: ±0,4°C (kalan ölçüm aralığı)
  • Yanıt süresi: 20 sn.
  • Prob/sensör tüpünün uzunluğu/çapı: 110 mm/8 mm
  • Prob/sensör tüpü ucunun uzunluğu/çapı: 30 mm/4 mm
  • IP 65 koruma derecesi
  • Ürün/muhafaza malzemesi: Paslanmaz çelik/GFRP

Notlar

Uygunluk değerlendirmesi olmadan - kalibrasyon yükümlülüklerine tabi resmi ölçümler/taşıma için uygun değildir